Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Szekeres Adrien - Stúdió koncert


Pannónia Stúdió

2018. február 17. 18:00

Ahol a zene születik – Szekeres Adrien a Pannonia Stúdióban ad koncertet!

Páratlan zenei világba repíti el a közönséget Szekeres Adrien, aki ismét egy rendhagyó helyszínen ad koncertet. Méghozzá ott, ahol számos legendás rajzfilm született egykor. Ezúttal a felújított Pannónia Stúdió tereit tölti be zenével.

Hazánk legnagyobb koncertszínpadait is meghódította már, de adott bensőséges hangulatú lakáskoncertet is Szekeres Adrien, aki ismét egy rendhagyó zenei kalandra hívja a közönséget. Ezúttal ott énekel, ahol egykor legendás rajzfilmjeink születtek. Többek között a Mézga család, a Kockásfülű nyúl, Pom-pom és Dr. Bubó, a különc doktor is itt keveredett emlékezetes kalandokba.
Az egykori Pannónia Filmstúdió ugyanis újra életre kelt, a falak között a filmes és a zenei szakma egyaránt otthonra talált. A sokáig elhanyagolt épületben ismét nagy dolgok születnek. Ezt a teret szeretné most zenével megtölteni Szekeres Adrien.

Az énekesnő folyamatosan keresi az új kihívásokat, melyekkel a legfőbb célja, hogy a közönségnek maradandó élményt nyújtson. Ezért is vállalkozott a rendhagyó estre. Budapesten, a Hűvösvölgyi úton, a Pannónia Stúdióban várja mindazokat, akik szeretnének eltölteni vele egy kellemes estét.
Ráadásul a koncerthangulatot a résztvevők haza is vihetik, Szekeres Adrien ugyanis egy különleges ajándékkal készül. Az est zenei felvételét a koncert után megkapják azok a vendégek, akik megvásárolják az exkluzív belépőjegyeket. 

VIP I kategória: A jegyekkel ingyen parkolhatnak. A VIP jegy tulajdonosainak ajándék hangfelvétellel és pezsgős fogadással kedveskedünk a koncert után.

II kategória: A jegyekkel ingyen parkolhatnak.